Piráti obsadí liberecké kino Varšava

27. 11. 2018
Piráti obsadí liberecké kino Varšava

Po roce se opět blíží zasedání krajského fóra Pirátů. Tentokrát si pro pořádání schůze Piráti vybrali liberecké kino Varšava. V sobotu 1. prosince od 9:00 začne program nejen pro členy Pirátské strany, ale také pro příznivce i širokou veřejnost.

Velmi důležitým bodem jednání je rozšíření předsednictva krajského sdružení ze tří členů na pět a zároveň se bude volit nový předseda a místopředsedové krajského sdružení. Nominaci ke kandidatuře na krajského předsedu přijal také současný předseda Ondřej Kolek. Bude tedy obhajovat svou pozici. Veškeré nominace si lze najít na webovém fóru Pirátů.

V úvodu zasedání přednese současné předsednictvo závěrečnou zprávu, finanční situaci a zhodnotí kampaň a výsledky komunálních voleb v Libereckém kraji. Protože nás v příštím roce čekají volby do Evropského Parlamentu, nebude chybět ani zde okénko věnované tomuto tématu. Další příspěvky se budou zabývat například pirátskou transparentní praxí, o které pohovoří vedoucí technického odboru strany Martin Rejman. O pirátském informačním centru v Jablonci nad Nisou, které Piráti pojmenovali Pixel, popovídá architektka Ida Chuchlíková, dosavadní garantka Pixelu. O krajských expertních týmech (KET) přijede besedovat Lukáš Kolářík, poslanec z Jihočeského kraje. Samozřejmě nebudou chybět ani další pirátští poslanci, například Tomáš Martínek za Liberecký kraj a pozvání přijal také předseda strany Ivan Bartoš.

V závěru zasedání proběhne dílna na téma rozvoj Liberce a členská základna zde, která bude jistě zajímat všechny zájemce o členství nejenom v Liberci. Jak jste již četli na začátku zprávy, zasedání je veřejné, může se tedy zúčastnit úplně každý. Pokud se chystáte na krajské forum také, registrujte se prostřednictvím online formuláře a sledujte oficiální stránku Pirátů Libereckého kraje na facebooku, nebo krajský pirátský web.

Místo konání

Kino Varšava Frýdlantská 285/16 460 01 Liberec I-Staré Město mapy.cz

Program zasedání

• registrace