Pirate party vol.2

Nažehlete puky na kalhotech, načešte kadeře, v sobotu 15. 4. 2017 se za podpory České pirátské strany bude konat druhý ročník veleúspěšného mejdanu Pirate Party. Tentokrát v jabloneckém klubu D-EPPL. O hudbu se postarají místní DJs Johnny Adela, Madbeyk a special guest DJ Eazy.

Účast na párty přislíbil Ivan Bartoš se svojí krásnou kněžkou chaosu Lydií, zúčastní se také krajský lídr pirátů Onřej Kolek. Kromě protančených střevíců si můžete odnést nezapomenutelný zážitek z pokecu s nimi.

Párty začne okolo osmé večer, vstup je zdarma a drinkem večera je rum. Všichni jsou vítáni :-)

událost na facebooku

PINKÁRA tour

PINKára tour Libereckým krajem v tomhle vymazleným autě prosviští v úterý 14. května. Začínáme v Jilemnici, jedeme přes Železný Brod a Jablonec nad Nisou, abychom skončili v Turnově. To, proč je to Pinkára, zjistíš, když přijdeš na trasu.

Liberecký kraj připravuje ambiciózní projekt výstavby fotovoltaické elektrárny na ploše bývalého vojenského letiště Ralsko. Elektrárna, jejíž instalovaný výkon by mohl být až 104 MWp a vyrobí ročně zhruba až 104 000 MWh, by mohla významně změnit energetickou soběstačnost Libereckého kraje a snížit náklady kraje na energie, které by následně mohl využít pro lepší veřejné služby. V médiích se v minulých dnech objevily informace o zájmu Policie České republiky v souvislosti s přípravou tohoto projektu. Dosud nejsou známy žádné podrobnosti. Zastupitelé Libereckého kraje dnes obdrželi informace o probíhající přípravě FVE Ralsko a pokládáme za správné, aby se s nimi mohli seznámit i občané kraje.